Ejendomsservice, snerydning og viceværtservice

Vi hjælper dig med vedligeholdelsen af din ejendom

Er du på udkig efter et professionel rengøringsfirma, der ud over at kunne hjælpe dig med den regelmæssige rengøring også kan hjælpe dig med ejendomsservice? Så står vi hos Nordisk Rengøring klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder alt fra snerydning og trappevask til komplet viceværtservice. Det kan være for alle former for ejendomme lige fra erhvervsejendomme til boligselskaber og boligforeninger med videre. Vi holder selv til i Solrød Strand, og vi servicerer derfor særligt mange ejendomme i vores eget lokalområde, Greve og Køge, men vi tilbyder også vores ejendomsservice til kunder i mange andre områder.

Få en skræddersyet løsning på en ekstern vicevært

Vi hjælper gerne til med både stort og småt. Måske mangler du blot en trappevasker, der kan sikre den regelmæssige rengøring af trapperne i opgangen, men det kan også være, at du har brug for en gårdmand.

Vi sammensætter gerne en skræddersyet løsning, hvor du får en ekstern vicevært tilknyttet din ejendom, som kan stå for alle de praktiske opgaver, der hører sig til ejendommen.

Vores vicevært- og ejendomsservice kan blandt andet dække over følgende opgaver: 

  • Trappevask
  • Renovation
  • Snerydning og saltning
  • Fejning af gård og gade
  • Skræddersyet viceværtservice
  • Vedligeholdelse af grønne arealer
  • Erhvervsrengøring
  • Anden ejendomsservice​​​

Hvad er fordelene ved vores ejendomsservice?

En af de mange fordele der er ved at benytte vores vicevært- og ejendomsfunktion er, at du ikke længere behøver at tænke på sygdom, ferie og vakance. Vi tilbyder gerne døgnvagt, så vi er klar, hvis der opstår et akut problem.

​Vi har 60 års erfaring inden for vores fag, og vi lægger altid stor vægt på både høj kvalitet, effektivitet og grundighed. Dertil kommer, at vi ligeledes lægger vægt på god service, og det gælder både over for dig som kunde og for hver enkelt beboer i ejendommen. Vi er med andre ord et team, som du altid kan regne med.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os med henblik på at få en snak med os om, hvad vi kan tilbyde, og vi kommer også gerne ud til et møde, hvor vi gennemgår din ejendom samt fortæller om vores priser og ydelser. 

Herefter kan du få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop den ejendomsservice, der dækker dine behov.

​Du kan enten ringe til os på telefon 21 93 05 01 for yderligerligere information eller for at indgå en aftale om et møde, eller du kan skrive til os på e-mail admin@nordiskrengoring.dk. Så kan du forvente at høre tilbage fra os så hurtigt som muligt.

Indhent et GRATIS TILBUD på rengøring

Udfyld og beskriv kort din rengøringsopgave. Vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud, som er tilpasset dine ønsker og behov.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Nordisk Rengøring

CVR: 34312184

Kontakt

Telefon: 21 93 05 01

E-mail: admin@nordiskrengoring.dk