Ejendomsservice, snerydning og viceværtservice

Er du på udkig efter en rengøringsvirksomhed, der tilbyder ejendomsservice? Hos Nordisk Rengøring tilbyder vi alt fra snerydning og trappevask til komplet viceværtservice. Det kan være alle former for ejendomme lige fra erhvervsejendomme til boligselskaber og boligforeninger med videre. Vi servicerer ejendomme i bl.a. Solrød Strand, Greve og Køge samt adskillige andre steder.

Få en skræddersyet løsning på en ekstern vicevært

Vi hjælper gerne med både stort og småt. Måske mangler du blot en trappevasker, men det kan også være, at du har brug for en gårdmand. Vi sammensætter gerne en skræddersyet løsning, hvor du får en ekstern vicevært tilknyttet ejendommen.

Vi kan bl.a. varetage:

  • Trappevask
  • Renovation
  • Snerydning og saltning
  • Fejning af gård og gade
  • Skræddersyet viceværtservice
  • Vedligeholdelse af grønne arealer
  • Anden ejendomsservice​​​

En af de mange fordele ved at benytte vores viceværtfunktion er, at du ikke længere skal tænke på sygdom, ferie og vakance. Vi tilbyder gerne døgnvagt, så vi er klar, hvis der opstår et akut problem.

Vi har 60 års erfaring med rengøring, og vi lægger altid vægt på høj kvalitet, effektivitet og grundighed. Dertil kommer, at vi lægger vægt på god service, og det gælder både overfor kunden og beboerne. Vi er med andre ord et team, som du kan regne med.

Få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice

Du er velkommen til at få en snak med os om, hvad vi tilbyder, og vi kommer gerne ud til et møde, hvor vi gennemgår ejendommen og fortæller om vores priser og ydelser. Herefter kan du få et uforpligtende tilbud med en god pris på ejendomsservice.

Du kan ringe på telefon 21 93 05 01 for at lave en aftale, eller du kan skrive til os på e-mail admin@nordiskrengoring.dk, så hører du fra os.​

Indhent et GRATIS TILBUD på rengøring

Udfyld og beskriv kort din rengøringsopgave. Vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud, som er tilpasset dine ønsker og behov.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Nordisk Rengøring

CVR: 34312184

Adresse​

Tjørnholmvej 30 F
​2860 Solrød Strand

Kontakt

Telefon: 21 93 05 01

E-mail: admin@nordiskrengoring.dk