Erhvervsrengøring udføres med 60 års erfaring

Rengøring for kontorer, butikker og andre former for erhverv

Har du brug for professionel hjælp til rengøring af dine virksomhedslokaler, din butik eller dine kontorlokaler, og leder du derfor efter et rengøringsfirma, som har stor erfaring inden for erhvervsrengøring? Så er vi hos Nordisk Rengøring et oplagt valg.

Vi har 60 års erfaring med alle former for rengøring til erhverv, herunder kontorrengøring, hovedrengøring og håndværkerrengøring, som vi udfører i høj kvalitet.

Vi gør rent i både små såvel som store virksomheder, i butikker og på kontorer i blandt andet Solrød Strand, Køge og Greve, men vi udfører også erhvervsrengøring i mange andre områder, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os, hvis du har en rengøringsopgave til os.

Vores erhvervsrengøring sikrer et ordentligt og professionelt miljø

Der er rigtig mange gode grunde til at investere i en grundig rengøring af dine virksomhedslokaler, hvad enten der er tale om en butik, et kontor eller en helt anden type virksomhed.

Med en professionel rengøringsløsning er du, dit personale og eventuelle kunder sikret et godt indeklima og en minimering af risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt personalet. Samtidig vil et godt indeklima også kunne øge effektiviteten blandt medarbejderne, hvilket vil kunne mærkes på bundlinjen.

Dertil kommer, at professionel erhvervsrengøring sikrer et ordentligt arbejdsmiljø, der samtidig signalerer til kunder og samarbejdspartnere, at I er en seriøs og professionel virksomhed, der værner om medarbejderne og deres omgivelser.

​Få en fast aftale på en skræddersyet løsning

​Vi tilbyder blandt andet en fast aftale, der dækker over en skræddersyet rengøringsløsning, der matcher lige netop dine og din virksomheds behov. 

En sådan aftale kan for eksempel dække over:​

  • Gulvvask og støvsugning
  • Vedligeholdelse af grønne arealer
  • Ejendomsservice
  • Anden erhvervsrengøring​​​

En fast aftale med os betyder, at der altid vil være så rent i din virksomhed, som du ønsker. Derudover kan du også bestille håndværkerrengøring og hovedrengøring efter behov. En fast rengøringsaftale med os plejer dog at indeholde hovedrengøring.

Vi lægger stor vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Dermed kan du altid regne med, at du får et smukt og skinnende rent resultat i alle hjørner af din virksomhed, når du vælger at lade vores firma stå for rengøringen.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

​Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for lige netop dig og din virksomhed, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en fast aftale om erhvervsrengøring? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan for eksempel bestille et uforpligtende besøg, hvor vi kigger på det hele, og hvor vi får en snak omkring vores ydelser og vores priser. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop den rengøringsaftale, der matcher dine individuelle ønsker og behov.

Vi har i de sidste 60 år gjort rent for mange forskellige virksomheder i blandt andet Solrød Strand, Greve og Køge, men også i mange andre områder.

Indhent et GRATIS TILBUD på rengøring

Udfyld og beskriv kort din rengøringsopgave. Vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud, som er tilpasset dine ønsker og behov.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Nordisk Rengøring

CVR: 34312184

Kontakt

Telefon: 21 93 05 01

E-mail: admin@nordiskrengoring.dk