Erhvervsrengøring for kontorer, butikker og andre erhverv

Leder du efter et rengøringsfirma, som har stor erfaring med erhvervsrengøring? Hos Nordisk Rengøring har vi 60 års erfaring med alle former for rengøring til erhverv, herunder kontorrengøring, hovedrengøring og håndværkerrengøring i høj kvalitet.

Vi gør rent i både små og store virksomheder, i butikker samt på kontorer i bl.a. Solrød Strand, Køge og Greve samt adskillige andre steder.

Rengøringen sikrer et ordentligt og professionelt miljø

En professionel rengøringsløsning sikrer et godt indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt personalet. Dertil kommer, at det sikrer et ordentligt arbejdsmiljø, der samtidig signalerer til kunder og samarbejdspartnere, at I er en seriøs og professionel virksomhed.

En fast aftale kan bl.a. omfatte:

  • Gulvvask og støvsugning
  • Vedligeholdelse af grønne arealer
  • Anden erhvervsrengøring​​​

En aftale med os betyder, at der altid er så rent, som du ønsker. Derudover kan du bestille håndværkerrengøring og hovedrengøring efter behov. En fast rengøringsaftale plejer dog at indeholde hovedrengøring.

Vi lægger vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Dermed kan du altid regne med at få et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af virksomheden.

Kontakt os for et tilbud på erhvervsrengøring

Du er meget velkommen til at bestille et uforpligtende besøg, hvor vi kigger på det hele, og hvor vi får en snak om vores ydelser og priser. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris på erhvervsrengøring.

Du kan ringe til os på telefon 21 93 05 01 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail admin@nordiskrengoring.dk.​

Indhent et GRATIS TILBUD på rengøring

Udfyld og beskriv kort din rengøringsopgave. Vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud, som er tilpasset dine ønsker og behov.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Nordisk Rengøring

CVR: 34312184

Adresse​

Tjørnholmvej 30 F
​2860 Solrød Strand

Kontakt

Telefon: 21 93 05 01

E-mail: admin@nordiskrengoring.dk